BARBACOES EREBUS DISSENY I QUALITAT

Barbacoes Erebus Andorra, Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Disseny i Qualitat barbacoes per a la seva llar, negoci, nou edifici o xalet.

GARANTIA I SEGURETAT

Les Barbacoes Erebus es fabriquen a les instal·lacions de Metalic Solutions 3000 SL a Barcelona. Innovació, durabilitat, disseny i responsabilitat social són els nostres valors. Oferim qualitat, atenció personalitzada i una fabricació pròpia i a mida per garantir la satisfacció dels nostres clients.

BARBACOES EREBUS ANDORRA

DISSENY I QUALITAT EN BARBACOES – BARBACOAS DE DISEÑO EREBUS

En Barbacoas Erebus combinamos materiales de primera calidad con acabados artesanales donde cuidamos los detalles al máximo. Nuestros diseños son atractivos, llamativos, pero también funcionales. Nos esforzamos para que tu elección se adapte y cubra todas tus necesidades.Contacta amb Metalic Solutions per resoldre els teus dubtes. Pots fer-ho per telèfon o visitar alguna de les nostres oficines.METALIC SOLUTIONS. c/Vallès, 4. 08130 Santa Perpètua de la Mogoda (Barcelona) +34935540759. 

Contacta amb el nostre representant de vendes EREBUS a  Andorra: Mòbil +376699240 – info@barbacoaserebus.com .

Com triar la millor barbacoa exterior. Barbacoes Erebus Andorra Disseny i Qualitat, barbacoes per a la seva llar negoci nou edifici o xalet. Consells per fer les millors barbacoes de disseny. Dale un toque chic a tu terraza o jardín com una de nuestras barbacoas, disposem de les millors barbacoes de disseny i amb gran qualitat, projectes a mida. Fa olor d’estiu amb ganes de gaudir de la natura i del bon temps, potser d’organitzar una barbacoa. Les millors barbacoes modernes. Les millors barbacoes per a cases d’estiu, xalets, restaurants i espais. Les nostres barbacoes es fabriquen en ferro amb el millor acabat. Prepara’t per gaudir al màxim de les millors barbacoes, barbacoes diferents, barbacoes de luxe. A Erebus disposem d’una àmplia gamma de les millors barbacoes del mercat fetes a mida amb un disseny unic i exclusiu. Servei especial de disseny per interioristes i arquitectes.

 

 

 

Barbacoes Erebus Andorra, Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Disseny i Qualitat barbacoes per a la seva llar, negoci, nou edifici o xalet.