NETEJA DE NEU

NETEJA DE NEU Andorra servei de retirada de neu de camins particulars, accessos a xalets, pàrquings, rampes d’accés d’entrada o sortida de comunitats de veïns, de carreteres d’Andorra, accessos Espanya i accessos França, aparcaments, vials i camins interiors. PM SERVEIS TREBALLS DE NEU té una dilatada experiència en treballs de treta de neu, amb una diversitat de maquinària i complements. Realitzant la neteja de grans espais com els pàrquings privats i comunitaris a Andorra, neteges d’accessos a Comunitats, neteja de carrers privats no atesos pels Comuns de la zona, també fem obertures de pistes forestals per facilitar l’accés a tots els privats que desitjant accedir a les seves Bordes o finques, accés a repetidors de TV i nuclis de serveis de producció hidroelèctrica.

PM SERVEIS, aquest mes d’octubre ja té a punt l’operatiu de treta de neu amb la finalitat de reduir el màxim el temps la neteja de tots els accessos d’ aparcaments privats de tot Andorra, tot els accessos a finques de privats o entrades i sortides de zones privades per poder garantir la mobilitat dels nostres clients a tot Andorra durant els mesos més freds.

Un any més, PM SERVEIS recorda que la treta de neu és una tasca compartida on la conscienciació de la ciutadania és imprescindible per poder garantir el bon veïnatge a les parròquies Andorranes.

En aquest sentit, el titular d’un immoble, comerç, hotel, restaurant, xalet o altre, està obligat a retirar la neu de la seva voravia i dels llosats susceptibles de dificultar el dia a dia.