‘Elèctrica Antonio és una empresa l’activitat de la qual és la comercialització de recanvis a l’engròs dirigida al sector hoteler, restaurador i als petits especialistes en reparació d’electrodomèstics de línia blanca, hoteleria, climatització i calefacció (rentadores, rentavaixelles, assecadores, cuines, plaques de cocció, forns, microones, escalfadors d’aigua (Calentadors), frigorífics i petit aparell electrodomèstic). Hem basat la nostra gestió dels articles en els següents conceptes. Gama de productes, Qualitat contrastada, Subministrament fiable, Preus de mercat, Innovació e Informació tècnica. Gama de productes Disposem de la gama de productes més amplia al sector. Gestionem més de 20.000 articles amb activitat comercial que tenim identificats i codificats dins dels catàlegs que trobareu a la web. És per nosaltres molt important poder lliurar als nostres clients articles d’alta i baixa rotació. I per aquesta raó, Elèctrica Antonio fa un esforç econòmic d’inversió i assumeix l’alt risc de tenir obsolets. Aquesta disponibilitat permet als nostres clients caps de manteniment d’Hotels d’Andorra, Grans Restaurants d’Andorra, Grans superfícies d’Andorra i a nosaltres mateixos donar viabilitat a la reparació dels aparells més antics i fins i tot obsolets. Estem constantment incorporant nous productes, de les diferents marques i models disponibles o en servei a Andorra, què contínuament van incorporant els fabricants, tant europeus com mundials, en una cursa on la demanda va sempre per davant de l’oferta de novetats. Una prova del comentat és la quantitat de nous articles què inclouen els catàlegs d’aquesta web i no apareixien en els anteriors catàlegs. Subministrament fiable El nostre objectiu és servir el 100% de les demandes dels nostres clients, encara que sabem què és molt difícil d’aconseguir ja que influeixen molts factors aliens a la gestió: les rotacions irregulars, la demora als lliuraments de les comandes als proveïdors i les vendes imprevistes ocasionals. Qualitat contrastada Nosaltres distribuïm productes de qualitat, dels fabricants més importants i amb més electrodomèstics instal·lats a Andorra. Exemples: Bitron, Elbi, Invensys, Ranco, Plaset, Askoll, Copreci, Ego. Algunes empreses ofereixen al mercat una quantitat important de productes fabricats a països asiàtics, i en Preus de mercat Els nostres preus de venda procurem que és situïn en una línia competitiva dintre de les diferents opcions del mercat. Informació tècnica al client Disposem d’informació tècnica per donar suport a les consultes què ens plantegen els nostres clients sobre els productes de les marques més importants. Editelectrica antonio logoLletres’

Elèctrica Antonio és una empresa l’activitat de la qual és la comercialització de recanvis a l’engròs dirigida al sector hoteler, restaurador i als petits especialistes en reparació d’electrodomèstics de línia blanca, hoteleria, climatització i calefacció (rentadores, rentavaixelles, assecadores, cuines, plaques de cocció, forns, microones, escalfadors d’aigua (Calentadors), frigorífics i petit aparell electrodomèstic). Hem basat la nostra gestió dels articles en els següents conceptes. Gama de productes, Qualitat contrastada, Subministrament fiable, Preus de mercat, Innovació e Informació tècnica. Gama de productes Disposem de la gama de productes més amplia al sector. Gestionem més de 20.000 articles amb activitat comercial que tenim identificats i codificats dins dels catàlegs que trobareu a la web. És per nosaltres molt important poder lliurar als nostres clients articles d’alta i baixa rotació. I per aquesta raó, Elèctrica Antonio fa un esforç econòmic d’inversió i assumeix l’alt risc de tenir obsolets. Aquesta disponibilitat permet als nostres clients caps de manteniment d’Hotels d’Andorra, Grans Restaurants d’Andorra, Grans superfícies d’Andorra i a nosaltres mateixos donar viabilitat a la reparació dels aparells més antics i fins i tot obsolets. Estem constantment incorporant nous productes, de les diferents marques i models disponibles o en servei a Andorra, què contínuament van incorporant els fabricants, tant europeus com mundials, en una cursa on la demanda va sempre per davant de l’oferta de novetats. Una prova del comentat és la quantitat de nous articles què inclouen els catàlegs d’aquesta web i no apareixien en els anteriors catàlegs. Subministrament fiable El nostre objectiu és servir el 100% de les demandes dels nostres clients, encara que sabem què és molt difícil d’aconseguir ja que influeixen molts factors aliens a la gestió: les rotacions irregulars, la demora als lliuraments de les comandes als proveïdors i les vendes imprevistes ocasionals. Qualitat contrastada Nosaltres distribuïm productes de qualitat, dels fabricants més importants i amb més electrodomèstics instal·lats a Andorra. Exemples: Bitron, Elbi, Invensys, Ranco, Plaset, Askoll, Copreci, Ego. Algunes empreses ofereixen al mercat una quantitat important de productes fabricats a països asiàtics, i en Preus de mercat Els nostres preus de venda procurem que és situïn en una línia competitiva dintre de les diferents opcions del mercat. Informació tècnica al client Disposem d’informació tècnica per donar suport a les consultes què ens plantegen els nostres clients sobre els productes de les marques més importants. Edit

Elèctrica Antonio és una empresa l’activitat de la qual és la comercialització de recanvis a l’engròs dirigida al sector hoteler, restaurador i als petits especialistes en reparació d’electrodomèstics de línia blanca, hoteleria, climatització i calefacció (rentadores, rentavaixelles, assecadores, cuines, plaques de cocció, forns, microones, escalfadors d’aigua (Calentadors), frigorífics i petit aparell electrodomèstic).

Hem basat la nostra gestió dels articles en els següents conceptes. Gama de productes, Qualitat contrastada, Subministrament fiable, Preus de mercat, Innovació e Informació tècnica.

Gama de productes
Disposem de la gama de productes més amplia al sector. Gestionem més de 20.000 articles amb activitat comercial que tenim identificats i codificats dins dels catàlegs que trobareu a la web. És per nosaltres molt important poder lliurar als nostres clients articles d’alta i baixa rotació. I per aquesta raó, Elèctrica Antonio fa un esforç econòmic d’inversió i assumeix l’alt risc de tenir obsolets. Aquesta disponibilitat permet als nostres clients caps de manteniment d’Hotels d’Andorra, Grans Restaurants d’Andorra, Grans superfícies d’Andorra i a nosaltres mateixos donar viabilitat a la reparació dels aparells més antics i fins i tot obsolets.
Estem constantment incorporant nous productes, de les diferents marques i models disponibles o en servei a Andorra, què contínuament van incorporant els fabricants, tant europeus com mundials, en una cursa on la demanda va sempre per davant de l’oferta de novetats. Una prova del comentat és la quantitat de nous articles què inclouen els catàlegs d’aquesta web i no apareixien en els anteriors catàlegs.

Subministrament fiable
El nostre objectiu és servir el 100% de les demandes dels nostres clients, encara que sabem què és molt difícil d’aconseguir ja que influeixen molts factors aliens a la gestió: les rotacions irregulars, la demora als lliuraments de les comandes als proveïdors i les vendes imprevistes ocasionals.

Qualitat contrastada
Nosaltres distribuïm productes de qualitat, dels fabricants més importants i amb més electrodomèstics instal·lats a Andorra. Exemples: Bitron, Elbi, Invensys, Ranco, Plaset, Askoll, Copreci, Ego. Algunes empreses ofereixen al mercat una quantitat important de productes fabricats a països asiàtics, i en

Preus de mercat
Els nostres preus de venda procurem que és situïn en una línia competitiva dintre de les diferents opcions del mercat.

Informació tècnica al client
Disposem d’informació tècnica per donar suport a les consultes què ens plantegen els nostres clients sobre els productes de les marques més importants.

Edit