‘METODO ESTUDI D’INTERIORS Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra. Metodo Estudi Interiors Diseño de interiores / Disseny d’interiors   Reformes Integrals E-mail: metodoandorra@gmail.com Tel: (+376) 651190 ANDORRA   Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra. La gestió de projectes de construcció i reformes és el desenvolupament d’un projecte des del plantejament fins al final. És a dir, inclou tot el que intervé en el projecte des que es fa el pressupost fins que es cobra la darrera factura. Aquesta és la nostra feina. Coordinar la seva reforma perquè sigui un èxit. Per tant, podem dir que la gestió de projectes es basa en el control dels recursos. I per recursos has d’entendre tant el personal humà que intervé en el projecte com els materials necessaris per fer-ho. I com ja saps, tots dos tipus de recursos tenen un cost. De manera que una bona gestió del projecte de treball passa per una gestió i un control dels costos. Aquest pas t’assegura fer el projecte sense sortir-te del pressupostat i obtenir els beneficis marcats per a la teva empresa. Però alhora el teu client també obté els beneficis marcats: la solució a les seves necessitats. Conclusió: amb un projecte ben gestionat hi surten guanyant tant la teva empresa com el teu client.’

METODO ESTUDI D’INTERIORS Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra. Metodo Estudi Interiors Diseño de interiores / Disseny d’interiors   Reformes Integrals E-mail: metodoandorra@gmail.com Tel: (+376) 651190 ANDORRA   Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra. La gestió de projectes de construcció i reformes és el desenvolupament d’un projecte des del plantejament fins al final. És a dir, inclou tot el que intervé en el projecte des que es fa el pressupost fins que es cobra la darrera factura. Aquesta és la nostra feina. Coordinar la seva reforma perquè sigui un èxit. Per tant, podem dir que la gestió de projectes es basa en el control dels recursos. I per recursos has d’entendre tant el personal humà que intervé en el projecte com els materials necessaris per fer-ho. I com ja saps, tots dos tipus de recursos tenen un cost. De manera que una bona gestió del projecte de treball passa per una gestió i un control dels costos. Aquest pas t’assegura fer el projecte sense sortir-te del pressupostat i obtenir els beneficis marcats per a la teva empresa. Però alhora el teu client també obté els beneficis marcats: la solució a les seves necessitats. Conclusió: amb un projecte ben gestionat hi surten guanyant tant la teva empresa com el teu client.

METODO ESTUDI D’INTERIORS

Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra.

Metodo Estudi Interiors
Diseño de interiores / Disseny d’interiors
  Reformes Integrals
E-mail: metodoandorra@gmail.com
Tel: (+376) 651190
ANDORRA

 

Especialistes en la gestió de projectes de construcció i reformes integrals a Andorra.

La gestió de projectes de construcció i reformes és el desenvolupament d’un projecte des del plantejament fins al final. És a dir, inclou tot el que intervé en el projecte des que es fa el pressupost fins que es cobra la darrera factura. Aquesta és la nostra feina. Coordinar la seva reforma perquè sigui un èxit.

Per tant, podem dir que la gestió de projectes es basa en el control dels recursos. I per recursos has d’entendre tant el personal humà que intervé en el projecte com els materials necessaris per fer-ho. I com ja saps, tots dos tipus de recursos tenen un cost.

De manera que una bona gestió del projecte de treball passa per una gestió i un control dels costos. Aquest pas t’assegura fer el projecte sense sortir-te del pressupostat i obtenir els beneficis marcats per a la teva empresa. Però alhora el teu client també obté els beneficis marcats: la solució a les seves necessitats. Conclusió: amb un projecte ben gestionat hi surten guanyant tant la teva empresa com el teu client.