Projectes interiorisme Andorra reforma d'interiors Andorra i decoraci贸 reformes integrals de la llar Andorra

METODO ESTUDI D’INTERIORS Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra

METODO ESTUDI D’INTERIORS

Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra.

Metodo Estudi Interiors 馃彔馃枊
馃彔 Dise帽o de interiores / Disseny d鈥檌nteriors
馃彋聽 Reformes Integrals
馃摡 E-mail: metodoandorra@gmail.com
馃摓 Tel: (+376) 651190
ANDORRA

METODO ESTUDI D鈥橧NTERIORS

Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra.

Metodo Estudi Interiors 
 Dise帽o de interiores / Disseny d鈥檌nteriors
聽 Reformes Integrals
 E-mail: metodoandorra@gmail.com
 Tel: (+376) 651190
ANDORRA

Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra.

La gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes 茅s el desenvolupament d鈥檜n projecte des del plantejament fins al final. 脡s a dir, inclou tot el que interv茅 en el projecte des que es fa el pressupost fins que es cobra la darrera factura. Aquesta 茅s la nostra feina. Coordinar la seva reforma perqu猫 sigui un 猫xit.

Per tant, podem dir que la gesti贸 de projectes es basa en el control dels recursos. I per recursos has d鈥檈ntendre tant el personal hum脿 que interv茅 en el projecte com els materials necessaris per fer-ho. I com ja saps, tots dos tipus de recursos tenen un cost.

De manera que una bona gesti贸 del projecte de treball passa per una gesti贸 i un control dels costos. Aquest pas t鈥檃ssegura fer el projecte sense sortir-te del pressupostat i obtenir els beneficis marcats per a la teva empresa. Per貌 alhora el teu client tamb茅 obt茅 els beneficis marcats: la soluci贸 a les seves necessitats. Conclusi贸: amb un projecte ben gestionat hi surten guanyant tant la teva empresa com el teu client.

Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra.

La gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes 茅s el desenvolupament d’un projecte des del plantejament fins al final. 脡s a dir, inclou tot el que interv茅 en el projecte des que es fa el pressupost fins que es cobra la darrera factura. Aquesta 茅s la nostra feina. Coordinar la seva reforma perqu猫 sigui un 猫xit.

Per tant, podem dir que la gesti贸 de projectes es basa en el control dels recursos. I per recursos has d’entendre tant el personal hum脿 que interv茅 en el projecte com els materials necessaris per fer-ho. I com ja saps, tots dos tipus de recursos tenen un cost.

De manera que una bona gesti贸 del projecte de treball passa per una gesti贸 i un control dels costos. Aquest pas t’assegura fer el projecte sense sortir-te del pressupostat i obtenir els beneficis marcats per a la teva empresa. Per貌 alhora el teu client tamb茅 obt茅 els beneficis marcats: la soluci贸 a les seves necessitats. Conclusi贸: amb un projecte ben gestionat hi surten guanyant tant la teva empresa com el teu client.

METODO ESTUDI D'INTERIORS Especialistes en la gesti贸 de projectes de construcci贸 i reformes integrals a Andorra. Metodo Estudi Interiors 馃彔馃枊

 

QUI SOM I QUE FEM