GUIXAIRES

Treballs decoratius de guix i placo. Guixaires professionals amb molts anys d’experiència. Realitzem tot tipus de decoracions en Placoplatre, Pladur i Escaiola.
TREBALLS AMB GUIX Enguixats manuals (els de tota la vida) tant en guix normal com amb guix de resines (tipus maquina) treballats tots manualment.
ENGUIXAT BONA VISTA (SEMI-REGLEJAT): Enguixat passant el regle (sense tirar reglades Inter mitges) de paraments horitzontals, verticals i inclinats tirant reglades i arestes (aplomades i anivellades) als encontres d’entre sostres i parets, i encontres paret – paret, reglejat totalment del sòcol (uns 15 cm), i reglejat tot parament que no sigui més llarg que el regle de reglejar (uns 1’80 m). ENGUIXAT REGLEJAT: Igual que l’enguixada semireglejat però amb reglades intermitges cada 170 cm, passant el regle per a una millor anivellació del parament.
FALSOS SOSTRES DE GUIX: Si el client o la direcció tècnica o creuen convenient encara fem falsos sostres de guix mitjançant planxes de guix (staff) i enguixat d’aquestes, així com falsos sostres decoratius de plaques de guix tant fixes com desmuntables. Tapem esquerdes a sostres de canyes mitjançant malla de fibra de vidre i pastes de resines per evitar (en el possible) que tornin a sortir les esquerdes.
TREBALLS ESCAIOLA: Fabricació de peces al taller i posterior col·locació, tanmateix com: Pilars llisos o estriats. Arcades de tota mena. Motllures llisses o amb flors, etc. Col·locació de tota mena de peces escaiola prefabricades. Treballs in-situ de recuperacions o reparacions d’escaioles.

Treballs decoratius de guix i placo. Guixaires professionals amb molts anys d'experiència. Realitzem tot tipus de decoracions en Placoplatre, Pladur i Escaiola. TREBALLS AMB GUIX Enguixats manuals (els de tota la vida) tant en guix normal com amb guix de resines (tipus maquina) treballats tots manualment. ENGUIXAT BONA VISTA (SEMI-REGLEJAT): Enguixat passant el regle (sense tirar reglades Inter mitges) de paraments horitzontals, verticals i inclinats tirant reglades i arestes (aplomades i anivellades) als encontres d'entre sostres i parets, i encontres paret - paret, reglejat totalment del sòcol (uns 15 cm), i reglejat tot parament que no sigui més llarg que el regle de reglejar (uns 1'80 m). ENGUIXAT REGLEJAT: Igual que l'enguixada semireglejat però amb reglades intermitges cada 170 cm, passant el regle per a una millor anivellació del parament. FALSOS SOSTRES DE GUIX: Si el client o la direcció tècnica o creuen convenient encara fem falsos sostres de guix mitjançant planxes de guix (staff) i enguixat d'aquestes, així com falsos sostres decoratius de plaques de guix tant fixes com desmuntables. Tapem esquerdes a sostres de canyes mitjançant malla de fibra de vidre i pastes de resines per evitar (en el possible) que tornin a sortir les esquerdes. TREBALLS ESCAIOLA: Fabricació de peces al taller i posterior col·locació, tanmateix com: Pilars llisos o estriats. Arcades de tota mena. Motllures llisses o amb flors, etc. Col·locació de tota mena de peces escaiola prefabricades. Treballs in-situ de recuperacions o reparacions d'escaioles.Port-Guix Av. de Joan Martí 42-Local 14 Tel: (+376) 833 306 Fax:  (+376) 833 365 Manel   (+376) 323 714 Adriano (+376) 330 947 AD200 ENCAMP Principat d'Andorra Port-Guix Treballs decoratius de guix i placo

boton-click-aqui

Port-Guix
Av. de Joan Martí 42-Local 14
Tel:      (+376) 833 306
Fax:     (+376) 833 365
Manel   (+376) 323 714
Adriano (+376) 330 947
AD200 ENCAMP
Principat d’Andorra
Port-Guix
Treballs decoratius de guix i placo.  Guixaires professionals amb molts anys d’experiència. Realitzem tot tipus de decoracions en Placoplatre, Pladur i Escaiola.

Guixaires professionals amb molts anys d'experiència. Realitzem tot tipus de decoracions en Placoplatre, Pladur i Escaiola. Treballs en guix a mà i projectats a màquina. Col·locació de motllures. Sostres registrables d'Armstrog, Rockfon, etc. Aïllaments Acústics i Tèrmics. Mobles de Placoplatre i Pladur. Construccions en Placoplatre com sostres no registrables i envans. Treballem obra nova a Andorra i reforma Andorra. Especialistes en reformes de botigues, despatxos, pisos i supermercats.