‘andorra reformes tecnic serveis’

TECNIC SERVEI Servei Tècnic Andorra reparació Electrodomèstics. Reparacions, Marques, Ofertes. Reparació de tot tipus d'electrodomèstics, es una empresa especialitzada en reparació de tot tipus d'electrodomèstic inclòs el petit i l'industrial. TÈCNIC SERVEI es una empresa especialitzada en reparació de tot tipus d’electrodomèstic inclòs el petit i l’industrial, amb formació professional i una experiència des de fa 14 anys. Li oferim els nostres serveis amb els millors tècnics formats amb totes les marques oficials. Disposem d’un gran estocatge de recanvis per poder sol·lucionar els seus problemes el més aviat possible i també us podeu desplaçar directament a la nostra botiga on us assessorarem i podreu comprar el recanvi que necessiteu. Ens podreu localitzar a Av. Tarragona, 50 local 2, Andorra la Vella, Andorra. E- mail: info@tecnicservei.com. Teléfono: 00376-812 355. Fax: 00376-865 355 ... Tècnic Servei - Servicio técnico de reparación de electrodomésticos y venta de electrodomésticos. TÈCNIC SERVEI. Servicio técnico de reparación de electrodomésticos y venta de piezas de recambio. Marcas: Electrolux, Zanussi, Corberó, Tornado, AEG, Zanussi, Tefal, Moulinex,... TÈCNIC SERVEI Población: Andorra la Vella - Principado de Andorra Teléfono: (+376) 812 355 Web: www.tecnicservei.com .

TECNIC SERVEI Servei Tècnic Andorra reparació Electrodomèstics. Reparacions, Marques, Ofertes. Reparació de tot tipus d’electrodomèstics, es una empresa especialitzada en reparació de tot tipus d’electrodomèstic inclòs el petit i l’industrial. TÈCNIC SERVEI es una empresa especialitzada en reparació de tot tipus d’electrodomèstic inclòs el petit i l’industrial, amb formació professional i una experiència des de fa 14 anys. Li oferim els nostres serveis amb els millors tècnics formats amb totes les marques oficials. Disposem d’un gran estocatge de recanvis per poder sol·lucionar els seus problemes el més aviat possible i també us podeu desplaçar directament a la nostra botiga on us assessorarem i podreu comprar el recanvi que necessiteu.

Ens podreu localitzar a Av. Tarragona, 50 local 2, Andorra la Vella, Andorra. E-

mail: info@tecnicservei.com. Teléfono: 00376-812 355. Fax: 00376-865 355 …

Tècnic Servei – Servicio técnico de reparación de electrodomésticos y venta de electrodomésticos. TÈCNIC SERVEI. Servicio técnico de reparación de electrodomésticos y venta de piezas de recambio. Marcas: Electrolux, Zanussi, Corberó, Tornado, AEG, Zanussi, Tefal, Moulinex,…

TÈCNIC SERVEI Población: Andorra la Vella – Principado de Andorra Teléfono: (+376) 812 355 Web: www.tecnicservei.com .